Cadavru “săltat” de IML înainte de înmormântare

Situație șocantă în Vaslui, după ce cadavrul unei femei din comuna vasluiană Muntenii de Jos a fost luat din biserică înainte de slujba de înmormântare. Rudele suspectează faptul că femeia a fost omorâtă în bătaie de soț, așa că reprezentanții de la Medicina Legală au venit la fața locului.

Cele care au avut suspiciuni cu privire la deces au fost chiar surorile femeii, care au crezut că aceasta a fost omorâtă în bătaie de soţ.

„Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei, în urma unei plângeri depuse de aparţinătorii femeii, care nu au crezut că decesul a survenit din cauze naturale şi au considerat că femeia ar fi fost omorâtă.

În urma investigaţiilor medico-legale, plângerea nu s-a confirmat, cazul urmând să fie clasat”, a declarat, marţi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.Cadavrul femeii urmează să fie luat de familie de la Serviciul de Medicină Legală, iar slujba de înmormântare va avea loc miercuri. Sursa – Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.