Spectacol grandios de 8 martie, într-o locație improvizată

Spectacol de excepție de 8 martie la Vaslui, unde Gabriel Cotabiţă a prezentat un spectacol grandios, dedicat femeilor speciale din viaţa noastră. La invitația Primăriei Vaslui, artistul a cântat, alături de Vlad Miriţă, Ianna Novac şi Filarmonica de Stat Botoşani în… Sala Polivalentă

Odată cu venirea primăverii, DIOS- Artist aduce cel mai îndrăgit buchet muzical, dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, dar și domnilor care vor să facă o bucurie celor mai speciale ființe din viața lor. Pe scenă au urcat trei artiști bine cunoscuți publicului românesc, care au ales piese speciale pentru Ziua Internațională a Femeii.

Romantic si sensibil, Gabriel Cotabiță a transmis publicului emoția și bucuria sa de a cânta, oferind nemuritoarele sale șlagăre. Pe aceeași scenă a urcat și soprana pop-opera Ianna Novac, dar și tenorul Vlad Miriță. Alături de Filarmonica de Stat Botoșani, aceștia au interpretat piese speciale pentru oamenii îndrăgostiți și au facut duete cu protagonistul serii.. ”E o onoare să cânt pe aceeași scenă cu Gabriel Cotabiță. Este unul dintre artiștii care mi-au marcat viața profesională, fiind un reper și un exemplu de putere”, a spus Vlad Miriță.

Concertul s-a desfășurat cu sala arhiplină, doamnele au primit flori si felicitări la intrare din partea Primăriei, Vasile Pavăl, primarul orașului a intrat  în scena și a transmis  câteva urări.

Dacă spectacolul a fost de nota 10, locul în care s-a desfășurat s-a dovedit total nepotrivit, Sala Sporturilor dovedindu-se o impovizație deloc potrivită pentru un concert de o asemenea anvergura, în cadrul căreia nu s-a reușit crearea unei atmosfere care să rezoneze cu muzica de pe scenă.

2 comentarii la „Spectacol grandios de 8 martie, într-o locație improvizată

  • 9 martie 2016 la 15:31
    Permalink

    Ce fata de betivan notoriu are al nostru primar…De ce nu s-a desfasurat spectacolul la casa de cultura?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.