Spectacol caritabil, oferit de Şcoala de dans Happy Steps

Duminică, 18 iunie, elevii  Şcolii de dans Happy Steps din Vaslui, Huşi şi Bârlad îi invită pe vasluieni la un spectacol caritabil, intitulat  generic “Zâmbeşte, dansează, donează!”. Sunt invitaţi toţi cei care vor să se bucure de graţia şi talentul micilor dansatori, iar jucăriile care se vor strânge sunt destinate să aducă zâmbete pe chipul unor copii.

Duminică, începând cu ora 18.00, pe scena Teatrului de Vară, tinerii talentaţi din cele trei oraşe, elevi ai Şcolii de dans Happy Steps, vor susţine, timp de două ore, un spectacol  dedicat tuturor vasluienilor.

“Este darul nostru pentru cei care vor să participe la eveniment. Intrarea este liberă, iar cine doreşte, poate să aducă şi o jucărie, care va ajunge la copiii mai puţin norocoşi. Pe scenă vor urca aproximativ 100 de copii, elevi ai şcolii noastre, şi tot ei vor fi primii care vor dona jucării. Spectacolul este organizat cu susţinerea Primăriei Vaslui, care ne-a oferit locaţia desfăşurării  evenimentului”, ne-a spus prof.  Loredana Georgiana Cozma.

afis campanie27_nDe menţionat, Şcoala de dans Happy Steps nu este la primul spectacol de acest gen, o manifestare similră susţinând în luna decembrie, la Casa de Cultură a studenţilor Iaşi, acolo unde  copii au dansat balet, dans de caracter, dans contemporan, dans sportiv, pentru colega lor Raluca, care fusese implicată într-un accident rutier.

Căştigători a numeroase premii la concursurile de gen din ţară, micii dansatori demonstrează acum  că sloganul  “dansul formează caractere” nu este doar o vorbă lipsită de sens. Aşadar, duminică seara, fiţi alături de ei, pentru că merită aplaudaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.