„Şi tu poţi deveni poliţist”

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui continuă campania „Şi tu poţi deveni poliţist”, campanie ce are drept scop promovarea profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a unităţilor de învăţământ specializate – Şcolile de agenţi de poliţie şi Academia „A .I. Cuza” Bucureşti.           

Inspectoratul de poliţie al judeţului Vaslui  şi-a propus să informeze elevii despre avantajele profesiei de poliţist, şi condiţiile de admitere şi de studiu din instituţiile de învăţământ ale M.A.I. şi I.G.P.R., pentru a avea o opţiune în plus atunci când vor decide ce carieră să aleagă.

În această săptămână poliţişti, dar şi elevi si studenţi aflaţi în practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului şi cadru didactic de la Şcoala de Agenţi „Vasile Lascăr” Câmpina s-au întâlnit cu elevi ai Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” şi Liceului cu program sportiv pentru a le prezenta etapele pe care trebuie să le parcurgă pentru a deveni poliţişti. Mulţi dintre cei participanţi la activităţi erau deja hotărâţi să aleagă cariera de poliţist şi au fost foarte interesaţi să afle detalii de la elevii şi studenţii prezenţi la întâlniri, detalii referitoare la programul de studiu, disciplinele studiate şi cât de grele sunt probele de examen.

Activităţile în cadrul campaniei vor continua şi pe parcursul următoarelor săptămâni, poliţiştii oferindu-le ocazia elevilor interesaţi să afle detalii care să îi ajute să ia cea mai bună decizie în privinţa viitoarei lor cariere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.