Sfârșit groaznic pentru un bărbat din Pușcași! A ars de viu în această dimineață

Sfârșit groaznic pentru un bărbat de 61 de ani din Pușcași, după ce casa în care locuia a fost mistuită de flăcări. Pompierii vasluieni l-au găsit carbonizat în această dimineață. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut din sobă.

“În această dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Pușcași, comuna Pușcași.
La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent în două dintre încăperile locuinței și parțial, la nivelul acoperișului. Din cauza vântului, exista pericolul de propagare a incendiului la alte două locuințe aflate în aceeași curte.
În timpul intervenției a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane, un bărbat în vârstă de 61 ani.
A ars mobilierul din cele două încăperi, două uși, trei ferestre, diverse textile și materiale plastice.
Pompierii militari au reușit să salveze cele două locuințe aflate în pericol.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură. În apropierea sobei erau depozitate foarte multe materiale inflamabile.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui