Curajos, un tânăr din Lipovăț s-a urcat beat turtă și fără permis la volanul unui tractor. A ajuns în șanț, cu roțile în sus

Un bărbat s-a răsturnat astăzi cu tractorul în localitatea Lipovăț, rămânând blocat în interiorul utilajului. Polițiștii ajunși la fața locului, au elucidat rapid misterul accidentului după ce au pus fiola tânărului în vârstă de 37 de ani. Pe lângă faptul că nu deținea permis de conducere, bărbatul avea o alcoolemie de aproximativ 1,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Lipovăț, comuna Lipovăț. La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui.
În accident a fost implicat un utilaj agricol în care se afla o persoană blocată în interior.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un tractor răsturnat, bărbatul blocat în interior fiind evacuat de ceilalți participanți la trafic.
Barbatul în vârstă de 37 ani a fost preluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui, după evaluare acesta fiind transportat la UPU Vaslui.
Pompierii militari au asigurat măsuri PSI.
Circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui