Scene de groază într-o pădure din apropierea Vasluiului. Un tânăr și-a tăiat gâtul cu drujba

Scene de groază astăzi într-o pădure din apropiere de Vaslui, acolo unde un tânăr de 23 de ani și-a tăiat gâtul cu o drujbă. Din primele informații, se pare că tânărul a vrut să se sinucidă, tatăl victimei declarând că băiatul suferea de o depresie gravă. În aceste momente un elicopter SMURD se îndreaptă spre localitatea Stâncășeni, comuna Alexandru Vlahuță, acolo unde s-a întâmplat grozăvia.

“La Stâncăseni a fost trimisă o ambulanță C2 cu medic de la Bârlad pentru un bărbat în vârstă de 23 de ani ce prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului cu drujba. Era în pădure iar solicitarea a fost făcută de niște vecini ce îl însoțeau. Se pare că este o autogresiune, tatăl victimei declarând ca pacientul avea o depresie. A fost anunțat și elicopterul SMURD. Evaluat de personalul de pe ambulanță, pacientul are secțiune de trahee. Este conștient și stabil hemodinamic în aceste momente, va fi preluat de elicopterul SMURD.” a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, a declarat sâmbătă că în momentul în care a fost preluat, bărbatul în vârstă de 23 de ani avea o hemoragie puternică provocată de o plagă tăiată cu drujba în zona gâtului.

Am aterizat undeva la marginea pădurii, unde acest tânăr se afla în şoc emoţional, cu o plagă tăiată la nivel cervical. Plaga a afectat traheea, laringele şi mai multe structuri ale regiunii cervicale. Din fericire, nu a fost afectat pachetul vascular de la acest nivel, şi nici vasele mari de la nivelul gâtului. A fost tratat la UPU, după care a fost dus în sala de operaţie de la Clinica ORL, unde s-a început intervenţia chirurgicală. Sperăm să aibă o evoluţie bună”, a spus prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi.