Cupa „1 decembrie”

Sâmbătă,  9 decembrie 2017, prin volei s-a marcat Ziua Națională a României în sala de sport  a Școlii Gimnaziale ” Mihail Sadoveanu” Vaslui, unde au participat patru echipe ale liceelor vasluiene la tradiţionala Cupă „1 Decembrie”, întrecere organizată de Colegiul Economic ”Anghel Rugină” Vaslui în colaborare  cu Inspectoratul Școlar Judeţean Vaslui  şi Asociația  Judeţeană Sportul Pentru  Toți  Vaslui.

Competiția a fost câștigată pentru al patrulea an consecutiv de către  echipa Colegiului Economic „Anghel Rugină” Vaslui, care a reușit trei victorii din tot atâtea meciuri, cel mai disputat meci fiind  cel în compania echipei  Liceului Teoretic “ Emil Racovitã” Vaslui, care în final s-a clasat pe locul doi, urmată de echipa Liceului Teoretic “Mihail Kogãlniceanu” Vaslui și Liceul “Ștefan Procopiu”  Vaslui.

Echipelor clasate pe locurile I-III  li s-au acordat diplome și trofee, iar unor jucatori  care s-au remarcat  prin execuţii tehnice de înaltă valoare, le-au fost acordate  diplome individuale.

“Felicitări tuturor participanților, sportivi și profesori pentru spiritul de fair-play si prietenie care au marcat acestă competiție.  Cred că a fost o întrecere reușită şi totodată un bun prilej de verificare a potențialului pentru competițiile viitoare”, a declarat prof. organizator Carmen Sãvescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.