Scandalagiu din Iveşti, reţinut de poliţie

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, bănuit  de infracțiunile de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost reținut pentru 24 de ore. În data de 08 aprilie, acesta a blocat un autoturism în trafic, pe motiv că nu i s-a acordat prioritate, a lovit unul dintre pasageri și a distrus autoturismul.

În această dimineață, poliţişti din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad și Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții  domiciliare pe raza localității Ivești, comuna Ivești. În urma perchezițiilor, polițiștii au reușit să probeze activitatea infracțională a unui tânăr în vârstă de 30 de ani, bănuit de infracțiunile de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În data de 08.04.2017, acesta, împreună cu alți patru tineri, se deplasa cu autoturismul din direcția Bârlad către Ivești. Întrucât un alt participant la trafic a pătruns pe artera principală fără a-i acorda prioritate, bărbatul de 30 de ani a blocat în trafic celălalt autoturism, a lovit pasagerul din dreapta și a distrus parbrizul, o portieră și oglinda dreaptă. Prejudiciul creat este de aproximativ 1.500 lei.

Polițiștii urmează să-l prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.