Accident grav pe E581, pe raza comunei Costești

Circulația rutieră pe Drumul European E581, pe raza comunei Costești, a fost blocată aproximativ o oră, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Având în vedere numărul mare de autovehicule, la locul producerii accidentului s-a format o coloană de autovehicule pe mai mulți kilometri. Unul din autovehiculele implicate în accident a ars complet. La fața locului se află echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, echipaje de poliție și prefectul județului.

Din primele informații primite de la polițiștii rutieri aflați la fața locului, un cetățean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui — București cu un autoturism dotat cu instalație pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea și a intrat în coliziune cu mașina condusă de cetățeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz. Ambii conducători auto au fost răniți, ei fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.