S-au încălzit la crâșmă, se răcoresc la pușcarie…

Poliţiştii bârlădeni au reţinuți doi bărbați din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.  

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Un altul, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în aceeași localitate, este bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare. Față de acesta din urmă, a mai fost probată activitatea infracțională săvârșită cu ocazia unei agresiuni produse în luna martie 2019, în zona gării C.F.R. din municipiul Bârlad, când acesta a lovit o femeie, în vârstă de 45 de ani, cu palma peste față și ulterior, un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu o sticlă, în zona capului.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 12 septembrie a.c., ora 20.00, în municipiul Bârlad, în interiorul unui local de alimentație publică de pe strada Gheorghe Doja, pe fondul consumului de alcool, cei doi bărbați cercetați au agresat un bărbat de 32 de ani și alți doi bărbați care au sărit în ajutorul acestuia.

În data de 17 septembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat, față de bărbații de 30, respectiv 31 de  ani,  măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unor măsuri preventive.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea activității infracționale a persoanelor implicate.