Riscă pușcăria, pentru 30 de lei

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut un bărbat de 33 de ani, din municipiul Bârlad în sarcina căruia au fost probate mai multe infracțiuni cu violență.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a lui D. Vasilică, de 33 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea de infracțiuni cu violență, fapte comise pe raza municipiului Bârlad.

În perioada decembrie 2014 – octombrie 2016, bărbatul a fost implicat în mai multe conflicte în care a amenințat și agresat mai multe persoane, uneia dintre victime sustrăgându-i și 30 de lei. Faptele au fost comise pe raza municipiului Bârlad.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au probat și reținut în sarcina bărbatului  săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, tâlhărie calificată, loviri sau alte violențe, amenințare și port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În ziua de 26 octombrie, polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.