RAR Vaslui, o bătaie de joc la adresa șoferilor! Directorul, un politruc mediocru de tot râsul

Zeci de postări au apărut în ultimul timp pe rețelele de socializare, unde șoferii se plâng de controalele și conducerea RAR. O instituție lăsată de izbeliște, unde angajații te iau la pertu, cozile sunt enorme, deși toată lumea vine cu programare, iar directorul, Valentin Crețescu, un politruc ieftin și fără prea multe realizări, parașutat din Huși la conducerea RAR Vaslui, te privește cu dispreț și superioritate cum stai la rând ore bune. Ai putea să faci o plângere la tableta din hol, unde ți se recomandă să-ți lași impresiile, însă aceasta lipsește cu desăvârșire.

În schimb, directorul Crețescu se poate lăuda cu o activitate intensă. În timpul job-ului, plătit regește, directorul habarnist se gândește la politică, își scrie discursurile politice pe care le citește bâlbâit și cu emoții în timpul ședințelor de Consiliu Județean, mai face două trei poze cu mașinile care vin în reprezentanța RAR, mai bea o cafea, își admiră colegele și s-a terminat ziua de muncă! În poziția de consilier județean, activitatea lui Crețescu, mai mult nu e, decât e! Cu 0 inițiative, Crețescu se trezește din când în când citind de pe vreo hârtie boțită pe care își pune gândurile fără logică, bâlbâit, cu greșeli, silabisind. Comicul de situație este la cote maxime, stârnind zâmbete până și colegilor de partid. Un maimuțoi care se chinuie din răsputeri să pară politician, așa cum încearcă să conducă și instituția RAR Vaslui.

Controalele abuzive pe care le face RAR Vaslui și activitatea din reprezentanță , au dus cuțitul până la os pentru mulți șoferi. Disperați aceștia au postat pe rețelele de socializare zeci de mesaje “Trei sau patru funcționari publici hăituiesc aproape zilnic cetățenii din Huși prin grija concetățeanului nostru domnul Crețescu, mare șef RAR. Ieri am fost la Piatra Neamț, prin Vaslui, Iași, Roman! Pe tot traseul și în aceste orașe nu am văzut așa ceva! Fac drumuri lungi de regulă, dar așa ceva văd doar în orașul meu! Invit pe cei de la RAR sa meargă în Grecia,Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia,Italia, Franța, Spania sa vadă mașinile care circula acolo și nimeni nu le  oprește! Mai am o întrebare MARE: PENTRU CE VERIFICAREA REMEDIERILOR SE FAC DOAR LA RAR? Va spun eu : pentru a jumuli lumea de bani”.

“Ne haituisc si pe sosele de parca am fi niste infractori .De multe ori se aseamana cu o teroare care te obliga sa faci gresli .Nu.i deloc bine” postează un alt șofer nemulțumit

“Eu am venit în seara asta de la Arad nu am văzut nici un echipaj de la rar pe drum numai in județul Vaslui mai în special la Huși”

“Trebuie neapărat făcut ceva cu această hăituială, am înțeles că la Bârlad au fost alungați de aceia s-au mutat cu totul la Huși, noi suntem mai fraieri așa cred ei!”

“Am stat PATRU ore, de la ora 8 la 12, deși aveam programare de la 8! Halal RAR Vaslui! a postat alt șofer, nevoit să îndure organizarea proastă.