Profesor de la școala din Coroiești, acuzat de primarul comunei de violențe

Inspectoratele de Poliție, Școlar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui efectuează anchete în cazul unui profesor de la școala din Coroiești, acuzat de primarul comunei și de asistentul social din localitate că le vorbește urât elevilor, are un comportament agresiv și îndeamnă părinții să își bată copiii.

”Acolo este vorba despre un conflict mai vechi între primar și profesorul respectiv. Am dispus un control la Școala Coroiești pentru a vedea cum stau lucrurile. Nu putem fi de acord cu un astfel de comportament din partea unor cadre didactice, dar trebuie să fim foarte precauți, să ascultăm toate părțile implicate și să luăm măsurile potrivite”, a declarat pentru AGERPRES inspectorul general școlar din Vaslui, Gabriela Plăcintă.

La Poliția Coroiești există în lucru două dosare penale pe numele respectivului profesor, pentru purtare abuzivă.

”În urma unor plângeri depuse de reprezentanții DGASPC Vaslui, sunt în lucru două dosare penale pe numele cadrului didactic respectiv, pentru purtare abuzivă. Bărbatul este acuzat că ar fi lovit cu palma peste cap, în timpul orelor de curs, o elevă de 14 ani și un băiat de 12 ani. Urmează ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluție legală”, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonică. (Agerpres)

2 comentarii la „Profesor de la școala din Coroiești, acuzat de primarul comunei de violențe

 • 20 februarie 2017 la 18:04
  Permalink

  Moarte tuturor abuzatorilor de copiii, care își folosesc diplomă și statutul de profesor pentru a bate copiii. Moarte tuturor care îi susțin în această activitate!

  Răspunde
 • 18 februarie 2017 la 19:33
  Permalink

  Pentru unii oameni, așa situații create peste noapte, sunt cele mai bune soluții pt rezolvarea problemelor comunității. Rușine !!! Indiferent ce aveți cu acest domn profesor care are ani de munca la catedra și cu elevii, ar trebui sa știți ca voi nu aveți studiile d- lui, și este bine știut ca voi nu aveți decit “școala vietii”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.