Prins de poliţişti, după ce a violat şi jefuit a doua bătrână

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Stănilești, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol asupra a două consătence.

 Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Stănilești bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de viol, două infracțiuni de violare de domiciliu și o infracțiune de furt, victime fiind două femei de 71, respectiv 74 de ani, din aceeași localitate.

Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în cursul lunilor martie și aprilie a.c., bărbatul a pătruns fără drept în locuințele celor două femeii și prin contrângere a întreținut cu acestea relații sexuale. De asemenea, în cursul lunii aprilie a.c., bărbatul a pătruns fără drept în locuința femeii în vârstă de 71 de ani și i-a sustras bunuri personale.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.