Alexandrina Dăriescu – vedetă la 7 ani!

Elevă a prof. Dragoş Gheorghiu, din Bârlad, vasluianca Alexandrina Dăriescu cucereşte toate scenele pe care urcă în calitate de concurent. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, aceasta a câştigat Trofeul categoriei la Festivalul Înternaţional de Arte, desfăşurat în perioada 7+9 aprilie la Piatra Neamţ dar şi o invitaţie la Festivalul  internaţional de muzică  uşoară „Vise printre stele „, de la Cernăuţi.

Premiul obţinut la Piatra Neamţ este doar ultimul dintr-un lung şir de alte premii obţinute de micuţa artistă în acest an. Astfel, în urmă cu puţin timp, mai exact în perioada 24-26 martie, aceasta a participat la Festivalul International ” ABANICO ” din Sofia –Bulgaria, unde a obţinut premiul I la grupa de varsta 6-7 ani. Deşi pe scenă au urcat peste 260 de copii din Bulgaria, Spania, Italia, Croaţia, Republica Moldova, România şi Portugalia, Alexandrina Dăriescu a reuşit să câştige aprecierea juriului, fiind remarcată de membra juriului din Portugalia care, la Gala de premiere i-a înmânat Alexandrinei o invitaţie la un alt Festival, organizat în luna iulie în Portugalia.

Tot în martie, vasluianca a participat la Bacău, la Festivalul Provocarea talentelor – „Vis de primavară”, la trei secţiuni: secţiunea “etno”, unde a pbţinut Premiul I, la secţiunea “cântece de primăvară”,  unde a obţinut Trofeul secţiunii, şi secţiunea “rock”, unde a obţinut tot un al doilea rofeu. În februarie, micuţa a participat la Bucureşti, la Festivalul “Gala Star Melody”, unde a obţinut trofeul grupei 7-8 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.