Primarul din Șuletea, demască mafia transplantelor de organe

Primarul comunei vasluiene Șuletea, Ciprian Tamaș a declarat, luni, că a făcut mai multe sesizări la Guvern și Ministerul Sănătății, deoarece suspectează că o femeie dependentă de dializă și care se află pe o listă de așteptare în vederea unui transplant ar figura în acte că a primit un organ.

Potrivit edilului, femeia a fost invitată la Cluj, la o întâlnire cu mai multe persoane care au făcut transplanturi, pentru a povesti cum se simte cu noul organ, cu toate că ea nu a făcut operația.

„Aș vrea să se autosesizeze cei îndreptățiți să o facă! La noi, la Șuletea, avem o doamnă care face dializa încă din anul 2002! Este pusă în așteptare de 14 ani! Dar ce credeți, dragi prieteni? În 2014, primește o invitație de la Spitalul de Transplanturi din Cluj-Napoca, unde este rugată să se prezinte să povestească celor prezenți cum se simte cu noul rinichi! Vă dați seama că persoane gen Arșinel sau Socaciu au furat locul acestei doamne și au făcut transplantul pe actele dumneaei. Am trimis sesizare la Guvern, la Ministerul Sănătății, am vorbit și cu Arafat, erau consternați. M-au rugat să nu mai fac valuri, că se va rezolva cât de curând! Ca atare, pacienta de la noi a fost chemată imediat la Cluj, unde i s-au mai recoltat o serie de analize!’, a postat primarul Ciprian Tamaș pe contul său de socializare.

„Vedem zilele astea ce se va stabili, dar acest grup de crimă organizată trebuie stârpit din temelii! Vineri voi merge personal la DIICOT Iași!”, a mai spus primarul.

One thought on “Primarul din Șuletea, demască mafia transplantelor de organe

  • 2 februarie 2017 la 04:05
    Permalink

    E bine să știm cu toții câta nedreptate este în realitate.! Câți oameni suferă nevinovati……!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.