Prefectul judeţului a dispus evaluarea pagubelor provocate de inundaţiile de la Doagele

Prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan, a dispus constituirea unei comisii de evaluare a pagubelor provocate de precipitațiile înregistrate duminică, 13 noiembrie, în localitatea Doagele, comuna Dragomirești. Dealtfel, prefectul s-a deplasat în cursul zilei de duminică la Doagele, pentru a gestiona de la fața locului situația din localitate, unde precipitațiile au produs pagube materiale, fiind inundate mai multe gospodării și o locuință. De asemenea, DJ 241C care asigură legătura între drumul național DN 2F Vaslui – Bacău și localitatea Doagele a fost acoperit de ape. După finalizarea raportului acestei comisii, se va solicita alocarea fondurilor necesare reabilitării obiectivelor avariate.

Aseară, prefectul Isabel Bogdan a cerut autorităților locale şi mutarea temporară la rude a familiei a cărei locuință a fost afectată, urmând a fi găsită o soluție pentru reabilitarea casei, astfel încât să se poată locui în condiții de siguranță.

În cursul zilei de astăzi, o comisie de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Vaslui a efectuat o anchetă la locuința inundată, pentru acordarea unui ajutor de urgență familiei afectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.