Piromani din Zorleni, ”arși” de Poliție

Poliţiştii bîrlădeni au reținut doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, ambii din Zorleni, judeţul Vaslui care au distrus prin incendiere un autoturism.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad efectuează cercetări faţă de doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, ambii din comuna Zorleni, judeţul Vaslui, bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de distrugere și complicitate la infracţiunea de distrugere .

Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 30 iunie a.c., cei doi bărbaţi au incendiat autovehiculul unui tînăr de 21 de ani, din localitatea Zorleni, parcat pe un podeţ în faţa locuinţei sale.

În urma  incendierii autovehiculului a rezultat un prejudiciu de aproximativ 3000 lei, autovehiculul fiind distrus in proporţie de 70 %, fiind afectate motorul cu componentele sale, capota, farurile, parbrizul, aripile şi bordul.

Între cele două persoane bănuite de comiterea faptei și proprietarul mașinii distruse existau neînțelegeri mai vechi.

În data de  01 iulie a.c. polițiștii au reţinut cei doi bărbaţi pentru o perioada de  24 de ore, ulterior aceştia fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive care a dispus însă cercetarea lor în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.