Pedofil din Huși, reținut de polițiști

La data de 16 aprilie, polițiștii din cadrul  Poliției Municipiului Huși au fost sesizați de o femeie, din municipiul Bucuresti, cu privire la faptul că fiica sa a fost agresată sexual de către un necunoscut. Femeia se afla în vizită la rudele sale în municipiul Huși, iar în cursul zilei de 15 aprilie, fiica sa, în vârstă de 5 ani, împreună cu o altă minoră, de 8 ani, au iesit la joaca pe o stradă din municipiul Huși.  În jurul orei 14.30 minorele au fost urmărite până  în scara de bloc de către un bărbat necunoscut și au fost agresate sexual.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției Muncipiului Huși și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui s-a reușit identificarea autorului, în persoana unui bărbat, in vârstă de 33 de ani, din municipiul Huși.

Bărbatul  a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, în data de 16 aprilie urmând a fi prezentat Judecătoriei Huși pentru a fi luată o măsură preventivă împotriva sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.