Coadă pentru “Casa Verde”

Programul “Casa Verde”, prin care persoanele fizice şi juridice primesc bani de la stat pentru instalarea de panouri solare, a fost reluat luni, după cinci ani de pauză. În Vaslui  oamenii s-au aşezat încă din timpul nopţii la coadă, în faţa Agenţiei de Mediu, să fie siguri că prind finanţare.

Aproximativ 150 de persoane au stat, în noaptea de duminică spre luni, la rând, în fața sediului Agenției de Protecție a Mediului (APM) Vaslui, pentru a depune dosare în cadrul Programului Casa Verde.

Potrivit directorului instituției, Madălina Nistor, oamenii s-au așezat la rând încă de la ora 2.00 pentru a fi siguri că vor depune printre primii dosarele, astfel încât să poată beneficia de finanțare în cadrul programului.

“Ne bucurăm de interesul vasluienilor pentru acest program. În ciuda temperaturilor foarte scăzute, oamenii au stat la rând încă de la ora 2.00. De dimineață au fost date deja 130 de numere de ordine pentru persoanele care au stat la rând și mai sunt doritori”, a declarat Mădălina Nistor, directorul APM Vaslui,  La nivelul județului Vaslui, a fost alocată suma de aproximativ 2.000.000 de lei pentru programul Casa Verde. (foto: News.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.