(P) Cinci motive pentru care vrei să schimbi la cine plătești energia!

Venind dintr-o perioada in care ani la rand am fost obisnuiti sa platim facturi de energie si gaz fara a pune prea multe intrebari, este greu sa crezi ca exista o lume in care chiar contezi ca si client in fata unei mega companii precum Electrica, Eon, Engie sau Cez. Aceste companii nu au un proprietar la care sa ii pese daca un client se supara pe companie din cauza unei nedreptati, au corporatii si fonduri care pur si simplu nu au suflet si nici o constiinta umana, vad doar cifre si rapoarte, precum un general cu o armata de 1 milion de soldati.

1. O companie condusa de catre oameni pentru oameni

Primul motiv pentru care consider ca vreau sa fiu clientul Energia Gas&Power este ca aceasta companie este una in care contez ca si client iar daca ma supar si vreau sa plec, imediat cineva ma suna si imi ofera diverse avantaje pentru a sta si ii ierta. Poate ca pentru unii conteaza doar pretul, insa adevarul este ca felul in care ma face sa ma simt a fi clientul unei companii, conteaza pentru mine si multi altii mai mult decat 10 bani mai putin pe luna.

2. La multi ani de ziua mea!

De obicei nu raspund la telefoane de urari cu ocazia zilei de nastere, insa de data aceasta fiind apelat de pe un numar cu un format scurt, din curiozitate am raspuns si mare mi-a fost mirarea cand cineva de la compania de energie ma suna si nu ma ameninta cu taiatul curentului – desi acesta a fost primul meu gand cand s-a prezentat angajata lor – ci imi ureaza La multi ani si apoi ma intreaba ce pot imbunatatii pentru ca experienta mea ca si client al lor sa fie una tot mai buna. Nu stiu daca ceea ce le-am propus se va si materializa insa am fost placut impresionat

3. Pret FIX!

De fiecare data cand aud la televizor ca se majoreaza pretul la energie si gaz, este ca un Deja Vu ce se tot repeta de cateva ori pe an. Este oare chiar necesara aceasta marire de pret tinand cont ca noi oricum platim deja mult comparand cu alte tari din Europa? Habar nu am, nu sunt specializat in acest domeniu, insa atunci cand un agent al Energia Gas&Power mi-a batut la usa pentru a-mi oferi o varianta de PRET FIX mai cam am sarit pe el de bucurie deoarece era exact ceea ce cautam insa nu aveam timp pentru a tot cerceta oferte. Ce poate fi mai frumos decat sa auzi ca la altii se mareste pretul iar la tine este acelasi de 1,2 sau chiar 3 ani continuu.

4. Asigurarea locuintei

Stiu ca in urma cu cativa ani legea ne-a obligat pe toti la o asigurare de locuinta obligatorie insa sub 10% au facut asa ceva, motivul principal fiind faptul ca nu se cam intampla sa iti fuga terenul, sa te inunde raul sau sa vina un cutremur de proportii… la oras. Desi am vazut ca fiind o ideea buna si mi-am dorit sa imi iau o grija de pe spate, se pare ca acum am primit exact ce mi-am dorit in mod 100% gratuit si fara nici o bataie de cap. Energia Gas&Power trece printr-o campanie nationala pentru innoirea contractelor si imbunatatirea modalitatii de plata in ceea ce inseamna consumul de energie si gaz. Cei care in aceasta perioada doresc un contract in acest sens, vor primii automat si Asigurare de locuinta ce include cateva clauza foarte beneficii pentru care nu va plati nimic!

5.Mereu in evolutie si cu vesti bune

Poate ca pana nu demult, ideea de a alimenta de la OMV era ilogica pentru multi clienti care , ca tot omul, se uita si la cat costa carburantul. Deci, in aceasta logica, de ce alimenteaza oamenii la o benzinarie unde pretul este mai mare? Simplu: pentru modul in care sunt tratati, pentru lucrurile care le primesc si pentru statut. Eenrgia Gas&Power ofera aceste lucruri in mod gratuit, fara a mari pretul, ba chiar cu garantia unui pret FIX pe toata perioada contractului iar daca suna prea bine, este pentru ca acum acumuleaza clienti si isi cladeste un nume, cei dintai vor fi cei serviti cu cele mai buna avantaje si foloase pentru ei. Asadar, este vorba de nou sau vechi, este o alegere intre monopol si libertatea. Energia Gas&Power – Libertatea de ati alege ENERGIA