”Oameni și locuri” , în expoziție, la Casa de Cultură Vaslui

O manifestare din cadrul Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui, care se vor desfășura în perioada 13-15 august, poartă numele unei rubrici, dragi mie, din ziarul nostru: ”Oameni și locuri”.

În cadrul acesteia, în foaierul Casei de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui,  a  fost amenajată o expoziție cu imagini realizate de noi pe parcursul ultimului an: copii care au evoluat în spectacole și concursuri, imagini de la ”Ziua Absolventului” sau de la ”Serbarea Florilor”, imagini cu acei vasluieni  care ne fac mândri de județul nostru și despre care noi am scris pe parcursul timpului.

Personalităţi vasluiene, proiecte locale de succes, locuri, obiceiuri şi tradiţii din arealul judeţului Vaslui, vor putea fi regăsite, în imagini, într-o expoziție inedită, ieșită  cumva din granițele convenționalului, dar care, vă garantez, o să vă aducă sentimentul  apartenenței la o comunitate cu oameni frumoși, care nu au uitat care le sunt originile și care  au o scară de valori bine definită.

Pentru că, până la urmă, acesta este locul în care trăim, iar oamenii din expoziția noastră sunt cei care ne reprezintă.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, în perioada Zilelor Vasluiului, în intervalul orar 9.00-20.00.

În cadrul manifestării, marți, la ora 12.00,va avea loc lansarea volumului ”Semne grafice de recunoștință”, semnat de  prof. Gheorge Alupoaie și tot atunci vom vorbi despre oamenii  care construiesc  și proiectele care fac ca numele Vasluiului să fie rostit cu mândrie.

Așadar, nu ne rămâne decât să vă invităm alături de noi!

(Mihaela Zărnescu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.