O femeie din Vaslui a murit din cauza unui truc de slăbit văzut pe internet

O femeie din Vaslui a murit din cauza unui truc de slăbit văzut pe internet. Elena Popa s-a stins din viață la doar 49 de ani după ce a încercat o metodă de slăbit care i-a adus sfârșitul.

Din cauza kilogramelor în plus, ea a combinat bicarbonatul de sodiu cu mai multe alimente și și-a pierdut viața. Femeia de 49 de ani, din Vaslui, a murit după ce a combinat bicarbonat de sodiu împreună cu struguri și apă minerală carbogazoasă. Marea ei dorință era să slăbească și găsise acest truc pentru scăpa de kilogramele în plus pe Internet. După ce a încercat această combinaţie, ea a ajuns Spitalul Judeţean Vaslui, cu intestinul subţire perforat.

Femeia a fost operată, dar a murit la câteva zile distanță. Medicii nu își pot explica cum s-a întâmplat această tragedie. După 17 zile, Elena Popa și-a revenit și urma să fie externată din spital. Cu toate astea, medicii au declarat că femeia a murit în doar câteva secunde. Doctorii s-au chinuit mai bine de o oră să o salveze, dar fără rezultat.

Nici medicii nu au înțeles ce s-a întâmplat cu pacienta, mai ales pentru că începuse să dea semne că se simte din ce în ce mai bine.

„După ce am operat-o, a susţinut că totul a pornit de la o cură de slăbire cu bicarbonat pe care o ţinea. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat de inima pacientei a cedat, dar totul părea să meargă spre bine. Este posibil că un stres să-i fi provocat infarctul, o trăire intensă a perioadei în care a venit la spital în stare gravă.

După intervenţia chirurgicală, am discutat discutat şi cu familia. Voiau să o mute la Iași. Am fost de acord şi chiar am luat legătură cu medicii ieşeni pentru transfer, dar nu a mai fost nevoie pentru că şi la Vaslui i-a fost acordată o atenţie deosebită din partea tuturor cadrelor medicale.

Era un caz deosebit. Se simţea din ce în ce mai bine şi se pregătea pentru externare. Vecinii de salon chiar au stat de vorba cu ea cu câteva secunde înainte că inima să înceteze să mai bată. Totul s-a petrecut extrem de repede şi toate manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns”, a povestit medicul curant al Elenei Popa, potrivit Doctorulzilei.