O adolescentă de 17 ani s-a înecat într-o acumulare de apă din apropierea Bârladului

O adolescentă de 17 ani, aflată în plasament la o familie din Timișoara, a murit înecată, vineri seară, într-un baraj din zona Bârladului, în timp ce se afla la scăldat. Alte două fete, printre care și o soră de-a victimei, au fost salvate în ultimul moment de către alte persoane aflate pe lacul respectiv

Tragedie pe un baraj din sudul județului Vaslui, unde o adolescentă de 17 ani a murit înecată în timp ce se afla la scăldat. Copila, aflată în vizită la mama sa naturală din localitatea Rădășești, s-a dus împreună cu sora sa și o altă fată la scăldat în acumularea Râpa Albastră, din nordul municipiului Bârlad.

La un moment dat, cele trei copile au început să strige după ajutor, două dintre ele fiind salvate de către alte persoane aflate pe malul barajului. Din păcate, adolescenta de 17 ani nu a mai putut fi scoasă din apă, fiind solicitată intervenția pompierilor.

Adolescenta a fost recuperată de către pompieri și predată echipajului medical al Serviciului de Ambulanță. S-au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat pozitiv, fiind declarat decesul (Foto: wikimapia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.