Noapte albă pentru o femeie din Bârlad! Gălăgioșii nu i-au dat pace!

Situație mai puțin obișnuită pentru un locuitor al unui bloc din Bârlad. Noaptea trecută, femeia a fost nevoită să apeleze de trei ori la poliție. 
„Aseară, în jurul orei 23.00, o femeie a apelat la 112 să anunțe că liniștea publică este tulburată la blocul ,,CFR”, de pe strada Victor Ion Popa din municipiul Bârlad. La fața locului am găsit un bărbat în vârstă de 45 de ani care tulbura liniștea publică prin țipete și strigăte. Acesta a fost amendat cu 500 de lei și i-am pus în vedere faptul că va fi sancționat contravențional din nou dacă va repeta isprava.
În continuare, bărbatul nu a respectat recomandările primite și a repetat fapta după o jumătate de oră, motiv pentru care a fost sancționat din nou, de data asta cu amendă de 600 de lei.
Din păcate liniștea nopții tot nu a reușit să se instaleze, peste două ore, femeia a revenit cu apel la 112, reclamând aceeași problemă. Ajunși din nou la fața locului, am identificat cinci tineri, care în miezul nopții consumau băuturi alcoolice și tulburau liniștea publică prin țipete și larmă. De asemenea, aceștia au fost sancționați contravențional pentru faptele lor cu amenzi în valoare de 3.600 lei.
Cei care au primit amenzi aseară vor trebui să conștientizeze că astfel de comportamente vor fi întotdeauna sancționate de oamenii legii.” au declarat reprezentanții jandarmeriei.