Motociclist accidentat de un BMW, în zona Confecții

Un motociclist a fost lovit de o mașină în această după-amiază, pe strada Walter Mărăcineanu, în zona Confecții. Șoferul autoturismului nu i-a acordat prioritate motociclistului care circula regulamentar și l-a rănit pe acesta.

Martorii aflați la fața locului au declarat că BMW-ul înmatriculat în Austria, în timp ce venea dinspre Biserica Sfântul Nicolae, având intenția să vireze stânga pentru a intra pe strada Walter Mărăcineanu, nu a acordat prioritatea motocicletei care venea dinspre zona pieței, cu direcția spre Biserica Sfântul Nicolae.

Motociclistul a fost rănit și urmează să fie transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, este însă conștient. Traficul rutier este îngreunat în zona producerii accidentului. La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță de tip EPA ( echipaj de prim-ajutor). În prezent, polițiștii efectuează cercetări cu privire la producerea evenimentului, pentru a afla cu exactitate cauzele producerii accidentului. Cel mai probabil, șoferul autoturismului se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală.