Minori din Bârlad, reţinuţi pentru furt din locuinţe şi autoturisme

Doi tineri bârlădeni au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Pentru probarea activităţii  infracţionale a celor doi au fost efectuate şi percheziţii domiciliare.

În data de 10 iunie, în baza autorizaţiilor emise de instanţă, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au pus în aplicare două mandate de percheziţii domiciliare, în scopul probării activităţii infracţionale, pentru B. Ionuţ şi H. Andrei, ambii de 17 ani, din municipiul Bârlad.

Cei doi sunt bănuiţi de comiterea a 5 infracţiuni de furt calificat, din locuinţe şi din autoturisme. Faptele au fost comise pe raza municipiului Bârlad, în perioada noiembrie 2016 – iunie 2017. Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunilor de furt este în valoare de aproximativ 15.000 lei. Cei doi ar fi sustras laptop-uri, bijuterii şi bani.

În urma probatoriului administrat, cei doi bănuiţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

La acţiunea desfăşurată poliţiştii de investigaţii criminale au fost sprijiniţi de poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.