Două accidente rutiere, doi minori răniţi

La acest sfârşit de săptămână, doi minori au fost victime ale unor accidente de circulaţie. Poliţiştii rutieri au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sâmbătă, 10 iunie, pe strada Fagului din municipiului Vaslui a avut loc un accident de circulaţie din care a rezultat vătămarea corporală a unui minor, în vârstă de 13 ani.

Poliţiştii Biroului Rutier Vaslui au efectuat cercetări la faţa locului şi au stabilit că M. Remus, în vârstă de 20 de ani, din comuna Lipovăţ, a condus un autovehicul pe direcţia Chiţoc – Vaslui.  Din cauza faptului că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa sa. În urma impactului, tânărul a pierdut controlul maşinii şi a acroşat un biciclist de 13 ani, din municipiul Vaslui. Biciclistul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi zi, pe strada Vasile Pârvan din municipiul Bârlad a avut loc un alt accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 7 ani. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad a rezultat faptul că D. Constantin, de 26 de ani, din municipiul Iaşi a condus un autoturism pe raza municipiului Bârlad iar la un moment dat a acroşat un  minor în vârstă de 7 ani care s-a angajat în mod neregulamentar în traversarea străzii. Minorul a fost transportat la Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad şi ulterior la o unitatea spitalicească din Iaşi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.