Mii de oameni la concertul susținut de Zdob și Zdub

Ultima seară de la Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui a debutat cu Ansamblul profesionist „Constantin Arvinte” din Iași și Maria Iliuț, alături de Ansamblul etnofolcloric „Crenguță de iederă”, care s-au bucurat de un succes formidabil.

Seara s-au încheiat cu un show incendiar oferit de formația Zdob și Zdub, alături de frații Advahov. Aproximativ 10.000 de vasluieni au umplut la refuz Centrul Civic, oferind o imagine superbă a Vasluiului, toată lumea fiind în același ritm cu membrii renumitei trupe din R. Moldova.„Trenulețul” au strigat aseară vasluienii, iar Roman Iagupov a oprit pentru mai bine de o oră pe scena din centrul municipiului reședință, oferind momente de virtuozitate și desfătare muzicală, cei prezenți dansând pe ritmurile unor melodii consacrate, cum ar fi „Moldovenii s-au născut!”, „DJ Vasile” sau „Boonika bate doba”.

A fost o seară de vis, în care muzica trupei Zdob și Zdub, alături de frații Advahov, și-a dovedit frumusețea, originaltatea, în care tradițiile moldovenești sunt în prim plan, iar membrii formației pun pasiune și energie atunci când sunt în fața unui public numeros.

Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui s-au încheiat cu un superb foc de artificii.