Cu mașina în șant, după ce a evitat un pieton

Azi-noapte, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Muntenii de Sus, în zona Piscină. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, precum și un pieton. Autoturismul a evitat pietonul, după care a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în afara drumului.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Victimele nu erau încarcerate. Până la sosirea pompierilor, persoanele implicate în accident au fost evacuate de ceilalți participanți la trafic. Toate cele cinci persoane implicate în accident au fost evaluate, patru dintre acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Victimele accidentului prezentau plăgi deschise, traumatisme cranio cerebrale, traumatisme cranio faciale, și alte politraumatisme în urma unui accident rutier. Cea de-a cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.