Mesajul primarului Vasile Pavăl, la început de an şcolar

Astăzi, când ecoul zilelor de vacanţă se mai regăseşte încă în poveştile de aici, din curtea şcolii, ne aflăm la un nou început de an şcolar cu aceleaşi speranţe ca elevii noştri să crească în spiritul desăvârşit al şcolii tradiţionale vasluiene şi să se ridice la înălţimea impusă, de-a lungul atâtor generaţii, de performanţele sale excepţionale.

Dragi elevi, vă urez ca şi în acest an să vă bucuraţi doar de experienţe fericite, deşi vor fi şi momente de cotitură, de decizie fermă asupra perspectivelor voastre în viaţă. Să nu uitaţi că rezultatele şcolare bune se construiesc prin muncă; de aceea vă îndemn să împletiţi speranţele şi aspiraţiile proprii cu implicarea şi consecvenţa.

Distinse cadre didactice, îmi exprim dorinţa ca şi în anul şcolar 2016-2017 să urmaţi o cale ascendentă în formarea profesională şi umană a copiilor noştri, reprezentându-vă cu onoare comunitatea.

Stimaţi părinţi, aşa după cum ştiţi, anii de şcoala ai copiilor dumneavoastră reprezintă cea mai importantă etapă în definirea personalităţii lor, un drum plin de provocări şi destul de anevoios, pe care vă garantez, alături de dascălii vasluieni, că îl vom parcurge împreună, cu încredere şi convingere, pentru a găsi calea reuşitei.

Tuturor vă urez astăzi, la început de an şcolar, ca tot ceea ce întreprindeţi să fie sub semnul demnităţii, să cunoaşteţi gustul succesului şi să vă împliniţi obiectivele, pentru ca în iunie 2017 să ne regăsim mulţumiţi cu toţii de roadele bogate ale unei echipe unite – elevi, dascăli, părinţi şi autorităţi locale !
Cu aleasă preţuire,
Primar,
Ing. Vasile Pavăl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.