Mașină furată din Danemarca, descoperită la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – jud. Vaslui au depistat un bărbat din R. Moldova care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca HYUNDAI I30, în valoare de peste 55.000 de lei, căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Danemarca.

 La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Lilian P., cetățean din R. Moldova, în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca HYUNDAI I30, an fabricaţie 2016.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de către autorităţile din Danemarca, în data de 04 august 2018.

Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul din municipiul Chişinău, plătind suma de 11.800 de euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 55.200 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.