Marius Arcăleanu, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Vaslui -SCRISOARE CĂTRE VASLUIENI

Am intrat în cursa pentru președinția Consiliului Județean Vaslui cu gândul de a face treabă! Și chiar voi face!

De 30 de ani, județul este condus de PSD iar rezultatele le vedem cu toții: Vaslui a devenit cel mai sărac județ din România, o parte dintre satele noastre sunt rămase mult în trecut, investitorii fug de Vaslui deși avem un potențial enorm.

Cum a fost până acum în Vaslui?

De ce se întâmplă toate acestea? Răspunsul este simplu: din nepăsare! Celor care s-au aflat de peste 30 de ani la conducerea județului nu le-a păsat decât de bunăstarea proprie: nu le pasă de oameni, îi ademenesc din patru în patru ani cu ajutoare și cu promisiuni pentru a le fura votul, apoi uită de problemele lor.

Vasluienii au rămas în continuare săraci și fără speranță. Mulți au ales să plece în străinătate și să muncească acolo pentru a-și asigura traiul zilnic. Nu există familie în Vaslui din care să nu fie plecat peste hotare măcar un membru. Asta înseamnă copii rămași singuri acasă în grija bunicilor, înseamnă sate părăsite de tineri, orașe mai triste. Averile șefilor din PSD au crescut constant însă de la an la an: au devenit în timp adevărați moșieri, îi tratează pe oameni cu dispreț și aroganță. Au uitat de ce sunt puși pe acele funcții! Au uitat că rolul lor este să fie în slujba vasluienilor, să facă treabă pentru ei, să le asigure un trai mai bun.

Se poate și în Vaslui! Și se poate mai bine!

Cunosc foarte bine problemele oamenilor din județ și am luat decizia să candidez la funcția de președinte a Consiliului Județean Vaslui pentru a rezolva aceste probleme:

  • Este timpul să spunem STOP jafului de la Aquavas, să nu mai tolerăm facturi umflate la apă, să nu mai acceptăm ca apa pe care o bem de la robinet să fie transportată prin conducte cancerigene!
  • Este timpul să aducem apă bună, canalizare și gaz la poarta fiecărui vasluian, în fiecare sat, pe fiecare uliță, la fiecare apartament.
  • Este momentul să facem drumuri bune, să asfaltăm drumurile comunale și sătești, să facem trotuare pe toate drumurile naționale și județene pentru protejarea vieții oamenilor.
  • Este momentul să atragem investitori, să facem parcuri industriale și să oferim oamenilor salarii bune aici, acasă, și să-i aducem înapoi pe părinți de prin toate colțurile lumii alături de copiii lor.
  • Este timpul să ne preocupăm de educația acestor copii, să le facem școli bune și bine dotate.
  • Trăim vremuri tulburi și, tocmai de aceea, este timpul să investim masiv în spitalele din tot județul, să deschidem centre medicale de permanență în comune, să dotăm spitalele, să protejăm sănătatea vasluienilor.
  • Tinerii fac facultatea la Iași sau București și nu se mai întorc în Vaslui pentru că este județul în care simt că se sufocă. Voi face tot ce-mi stă în puteri ca situația asta să se schimbe: am un plan bine pus la punct pentru tinerii noștri: vom crea posibilități de dezvoltare personală pentru tineri, atât în orașe, cât și la sate
  • După ce au muncit o viață, bătrânii noștri trebuie să primească respect la bătrânețe: vom înființa centre sociale pentru seniori în toate comunele și vom face proiecte să-i ajutăm pe cei care nu au sprijin
  • Până acum câțiva ani, Vasluiul era promovat la nivel național și chiar internațional prin echipa de fotbal. Acum sportul vasluian pare uitat în ruină. Vom sprijini echipa de Fotbal fanion a județului și vom face un plan ca în termen de maxim trei ani să revină în Liga 1.

Pentru toate acestea, consider că este momentul unei schimbări în bine pentru Județul Vaslui!

Iar schimbarea în bine la aceste alegeri este Marius ARCĂLEANU și echipa PNL la conducerea Consiliului Județean!

Pe 27 septembrie votăm pentru dezvoltare, votăm pentru schimbarea în bine: MARIUS ARCĂLEANU ȘI PNL!

DESPRE:

Am 43 de ani și sunt de profesie economist. Am experiență în administrație, am condus Casa de Pensii Vaslui și, în prezent, sunt directorul Casei de Asigurări de Sănătate. Ca și consilier local în Vaslui am luptat ani de zile cu mafia de la Aquavas, am luptat pentru facturi mai mici la apă și canalizare. Voi lupta în continuare!

Vin cu soluții concrete, știu foarte bine ce și cum trebuie făcut pentru a face treabă bună în Vaslui!

(Material de propagandă electorală executat de SC REAL4MEDIA SRL la comanda PNL Vaslui. Cod mandatar: 21200012)