Mandate de arestare, puse în aplicare de poliţişti

Doi bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificaţi de către poliţişti şi conduşi la penitenciar.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Vaslui, pe numele lui C. Cătălin, în vârstă de 39 de ani, din comuna Pușcași, pentru săvârşirea tentativei la infracțiunea de omor.

În luna martie 2015, bărbatul și-a lovit fratele cu un cuțit în zona toracelui și i-a cauzat lovituri traumatice care i-au pus în primejdie viața. C. Cătălin a fost condamnat de instanţă la executarea pedepsei de 3 ani și 8 luni închisoare.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare un mandat de executare emis pe numele lui G. Mihai, de 40 de ani, din municipiul Vaslui. Pe numele acestuia, Judecătoria Vaslui a dispus executarea pedepsei de 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În luna august 2015, bărbatul a fost identificat în trafic în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Albești cu o îmbibație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice.

C.Cătălin și G. Mihai au fost conduși la penitenciar în vederea executării pedepselor dispuse de instanţa judecătorească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.