Liderii PSD Vaslui, colindați de urători din tot județul

Timp de câteva ore, Centrul Civic al municipiului reşedinţă de judeţ a răsunat și astăzi  de cântec de colinde, de urări şi de reprezentaţii ale datinelor populare de iarnă. Nu au lipsit din perimetru nici caii, caprele, plugul cu boi. Membri şi simpatizanţi PSD s-au adunat în a treia zi de Crăciun, din toate colţurile judeţului, pentru a-i ura pe cei care îi reprezintă la nivel de Parlament, judeţ sau municipiu. Urătorii au fost primiţi de conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui, în frunte cu Dumitru Buzatu, alături de care i-am zărit şi pe parlamentarii Doina Silistru, Gabriela Crețu, Irinel Stativă, Aurel Căciulă şi Adrian Solomon, pe Tudor Buzatu, secretar de stat în Guvernul României, pe Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui şi pe Ciprian Trifan şi Vasile Mariciuc, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean. Urătorii au fost  răsplătiţi, aşa cum cere tradiţia, cu mere, colaci şi vin fiert.

“Aşa cum se cuvine, la sfârşit de an, am venit şi noi cu urători, să transmitem gândurile noastre bune. Am participat împreună cu grupurile de teatru popular şi colindători din comuna Lipovăţ la Festivalul de datinini şi obiceiuri din Vaslui, în comună au fost organizate momente festive de Crăciun şi în prag de An Nou aşteptăm colindători. Este momentul din an în care facem bilanţul la ceea ce am realizat, planuri pentru ceea ce ne dorim să realizăm, dar şi momentul în care ne bucurăm că suntem împreună. Eu le doresc tuturor colegilor mei, dar şi locuitorilor din comună,numai prosperitate şi vise împlinite. Să avem încredere Dumnezeu și speranța într-un viitor bun. La Mulți Ani!”, a spus  Valerian Hriscu, primarul comunei Lipovăţ

Liderii PSD le-au urat celor prezenți un An Nou plin de bucurii și împliniri:

“A devenit o tradiție să ne întâlnim pe 27 decembrie, în fiecare an, și să ne dorim toate cele bune pentru anul care vine. Anul 2018 a fost un an bunișor, dar anul viitor va fi și mai bun, și asta vom constata la întâlnirea viitoare. Tuturor celor care ați dat curs și în acest an invitației noastre  vă doresc multă sănătate și la mulți ani! ” – Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui.

”Iată-ne din nou în Centrul Civic, unde vom petrece câteva momente plăcute alături de urători, cărora le mulțumesc anticipat. Dragi vasluieni, am petrecut împreună 2018, am lucrat, am realizat ce ne-am propus, și asta datorită tuturor vasluienilor. Vă mulțumesc că ați fost alături de Primăria Vaslui, de Consiliul Local! Se apropie 2018! Am mare încredere în viitor pentru că știm ce avem de făcut și vă avem aproape.  Iată de ce, vă spun din tot sufletul, să petreceți cele câteva zile care au mai rămas din 2018 să le petreceți cu bucurie, alături de familiile voastre, să veniți . Sănătate, la mulți ani, multă bucurie și să dea Dumnezeu să realizați ceea ce vă doriți” – Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui

”Vom dovedi astăzi că nu numai atunci când muncim, dar și atunci când petrecem, știm să o facem cu drag, cu prietenie. Vom dovedi că ne păstrăm tradițiile, așa cum vom dovedi de la 1 ianuarie că putem să conducem Uniunea Europeană cu mare succes, luptând pentru cei mulți. La mulți ani, să fim cu toții sănătoși, voioși, să avem optimism, ca să putem construi o lume mai bună pentru noi, adulții, dar mai ales pentru copiii care ne sunt alături astăzi și cărora le dedicăm toate eforturile și gândurile noastre bune. La mulți ani!” – senator Gabriela Crețu.

”Sărbătorile acestea să vă aducă pace, bucurie și liniște sufletească! Mă bucur că sunteți aici, că ne-am adunat ca în fiecare an. În curând vom îndeplini două decenii de când ne întâlnim aici la sfârșit de an. Pentru dumneavoastră, în acest moment, am un mesaj: ”Îndrăzniți să credeți în România!”- Ciprian Trifan, vicepreședinte al CJ Vaslui.

De spectacolul oferit de grupurile de urători din judeţ s-au bucurat şi trecătorii care, deşi vremea nu a fost extrem de generoasă, nu au ezitat să se oprească şi să se bucure de spectacolul oferit. Pentru urători, manifestarea s-a dovedit un prilej de a se vedea la sfârşit de an şi de a-şi ura un an mai bun, mai bogat în realizări, atât de ordin personal, cât şi pe linie politică.