Liberalii vasluieni îl susţin pe Ludovic Orban la preşedenţia PNL

Marți, 6 iunie, la Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui au avut loc lucrările Colegiului Director Județean al PNL Vaslui, în formulă lărgită, eveniment la care a participat și Ludovic Orban, candidat la funcția de Președinte al Partidului Național Liberal. Cu această ocazie, acesta a prezentat Moțiunea „Forța Dreptei” document care stă la baza candidaturii sale la funcția de președinte al partidului, și a discutat cu membrii Organizației Județene PNL Vaslui pe marginea moțiunii. Candidatul PNL și-a exprimat încrederea că viziunea sa privind viitorul PNL va fi îmbrățișată de cât mai mulți membri ai Organizației Județene PNL Vaslui.

Tot marți, în aceeași locație au avut loc lucrările Colegiului Director Județean al PNL Vaslui, for în cadrul căruia Moțiunea „Forța Dreptei” a fost amplu dezbătută și, ulterior, adoptată prin vot. Rezultatul acestuia a arătat larga susținere de care proiectul politic propus de Ludovic Orban se bucură în cadrul PNL Vaslui, moțiunea „Forța Dreptei” fiind votată de 72 de membri, proiectul lui Cristian Bușoi, de 27 de membri, în timp ce moțiunea lui Viorel Cataramă, al treilea candidat la funcția de președinte al PNL, a primit un singur vot.

“În contextul reconstrucției și recâștigării credibilității, atât pe plan local, cât și național, Partidul Național Liberal își desfășoară în aceste zile procesul de campanie de alegeri interne. Filiala PNL Vaslui a dezbătut moțiunile celor trei candidați la președinția Partidului Național Liberal, dând, prin structurile sale statutare – Biroul Politic Județean și Colegiul Director Județean – un vot de încredere moțiunii prezentate de domnul prim-vicepreședinte al PNL, Ludovic Orban. Am dat acest vot cu speranța unei schimbări reale, nu doar la nivel declarativ. Nu poți face o politică coerentă de centru-dreapta și o opoziție constructivă fără să fii, ca partid, – atât la nivel local, cât și național – credibil și frecventabil. Sperăm că rezultatul acestor alegeri să readucă Partidul Național Liberal acolo unde îi este locul, în prim-planul eșicherului politic românesc, iar PNL să devină o alternativă viabilă la actuala guvernare, a spus  dr. Nelu Tătaru, președintele Organizației Județene PNL Vaslui.

„Este un moment important pentru PNL şi un moment important pentru Organizaţia Judeţeană PNL Vaslui, care a decis, prin votul membrilor, să susţină Moţiunea „Forţa Dreptei” şi, implicit, să susţină candidatura domnului Ludovic Orban la preşedinţia PNL. Totodată, decizia de astăzi a colegilor mei confirmă votul de încredere pe care domnul Ludovic Orban l-a primit, în cursul lunii mai, în Biroul Politic Judeţean. Este un angajament pentru întărirea întregii filiale, un angajament pentru întărirea dreptei în vederea câştigării alegerilor locale şi, în perspectiva, asigurării unei guvernări liberale”, a afirmat Tudor Polak, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Vaslui.

“Luna iunie 2017, este luna în care PNL se redefineşte ca principalul partid de dreapta din România. Este un lucru aşteptat atât de membrii noştri de partid cât şi de întreg electoratul de dreapta. Domnul Ludovic Orban, cunoaşte foarte bine partidul, are experienţa şi motivarea să conducă PNL spre succes. Sunt foarte încrezător în viitorul PNL atât la Vaslui cât şi la nivel naţional” a spus Cristi Rusu, prim-vicepreședintele Organizației Județene PNL Vaslui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.