Incendiu la un depozit de furaje din Todirești

Detașamentului de Pompieri Vaslui – Garda II Negrești a intervenit în această seară cu o autospecială în localitatea Todirești, comuna Todirești pentru un limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. În sprijinul pompierilor militari negreșteni, de la Garda I Vaslui a fost deplasată încă o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la un depozit de furaje și exista riscul de propagare la nivelul unei locuințe. De altfel, flăcările ajunseseră până la streașina casei, dar au fost lichidate foarte repede. Forțele de intervenție au acționat pe două sectoare, unul pentru protectia locuinței, iar cel de-al doilea, pentru lichidarea incendiului de furaje.
Au ars aproximativ două tone furaje și aproximativ doi metri liniari din streașina locuinței. S-au degradat aproximativ 10 metri pătrați tencuială și o fereastră. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este foc deschis în spații deschise. Nu au fost victime.