Hoţi din locuinţe, reţinuţi

 Un tânăr de 23 ani, din comuna Bogdănița a fost reținut de poliţişti, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a comis fapta împreună cu un minor față de care se efectuează de asemenea cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși au întocmit dosar de cercetare penală pe numele a doi tineri – N. E., de 15 ani, din municipiul Huși și B. Cosmin, în vârstă de 23 ani, domiciliat în comuna Bogdănița, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt și a unei tentative la infracțiunea de furt. Faptele au fost comise în dauna unui bărbat din municipiul Huși.

În noaptea de 14/15 februarie a.c., cei doi au pătruns fără drept în anexa locuinței persoanei vătămate și au sustras scule electrice (bormașini și flex) în valoare de aproximativ 1.000 lei. Bunurile sustrase de tineri au fost valorificate ulterior. De asemenea, în noaptea de 22/23 februarie a.c., cei doi au încercat să pătrundă în aceeași anexă, dar nu au mai reușit.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși l-au reținut pe B. Cosmin pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecatoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru săvârșirea de infracțiuni de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.