Hoț de telefoane, prins de polițiști

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad, pentru săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie și furt. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie și a două infracțiuni de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada 8 – 11 august, bărbatul bănuit ar fi sustras două telefoane mobile din buzunarele persoanelor vătămate. Un al treilea telefon mobil ar fi fost sustras prin folosirea violenței. Toate infracțiunile au fost săvârșite pe raza municipiului Bârlad, prejudiciul cauzat fiind estimat la 2000 de lei .

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.