Hoațe la 15 ani

Două minore, ambele în vârstă de 15 ani, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie, au fost identificate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui. 

La data de 03.04.2017, în timp ce o tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Vaslui, se deplasa pe strada Traian către zona Crucea Gării Vaslui, a fost urmărită de o minoră de 15 ani, din municipiul Vaslui. Aceasta, prin întrebuinţarea de violenţe, a deposedat victima de telefon, după care a fugit din zonă. Ulterior comiterii faptei, telefonul a fost distrus, întrucât era prevăzut cu un cod de blocare.

La data de 08.06.2017, aceeaşi minoră, împreună cu o altă minoră de 15 ani, din localitatea Crasna, au comis încă o infracțiune de tâlhărie. În timp ce victima, o tânără în vârstă de 18 ani se deplasa pe strada Traian, din municipiul Vaslui, a fost abordată de către cele două minore, care, prin întrebuințarea de violențe, au deposedat-o de un telefon mobil. Bunul  sustras a fost valorificat la o casă de amanet. Telefonul a fost recuperat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui și înapoiat părții vătămate. Cele două minore sunt cercetate sub aspectul săvârşiri infracțiunii de tâlhărie.

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.