HC Vaslui începe antrenamentele cu cinci jucători noi

Claudiu Dediu, Vlad Vlăduţ, Mihai Buşecan, Andrei Popescu şi Răducu Tamaş, jucători cu experienţă de Liga Naţională, sunt noile achiziţii ale echipei de handbal masculin HC Vaslui, care are ca obiectiv  clasarea în primele opt echipe din Ligă. 

Vacanţa sportivilor vasluieni s-a încheiat, iar miercuri seara antrenorii Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte şi-au prezentat noutăţile din lot, precizând că pentru noul sezon al Ligii Naţionale, vasluienii mizează numai pe jucători români.

“Toţi cei de aici sunt jucători cu pedigree de campioni. Toţi şi-au dorit să vină la noi şi să pună umărul pentru a depăşi condiţia pe care am avut-o anul trecut. Au calităţi reale, jucători pe care ne bazăm. Suntem onoraţi că au ales Vasluiul, o echipă mică, dar cu ambiţii mari”, a spus Sandu Iacob, la momentul prezentării celor cinci noi veniţi.
Antrenorul principal, Sandu Iacob, este convins că poate face o treabă bună cu întreaga echipă, care are potenţial.
“Vrem să facem mai mult decât am făcut anul trecut. Entuziasmul nostru e maxim, dar suntem încărcaţi cu multă energie pozitivă şi încercăm să profităm de acest lucru o perioadă cât mai lungă de timp. Obiectivul, trasat de conducerea administrativă e să ne clasăm în primele opt echipe din Ligă. Suntem mai aproape de a ne atinge obiectivul, datorită faptului că avem cinci băieţi noi şi buni lângă noi”, a mai precizat antrenorul vasluienilor.
HC Vaslui se va pregăti în aceste zile în localitate, urmând ca de luni, 18 iulie, echipa să meargă în cantonament la Piatra Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.