“Happy Steps” Vaslui, pe podim la Festivalul Internaţional de Teatru, Muzică şi Dans “Neghiniţă”

Un număr de 57 de copii, elevi ai Şcolii de dans “Happy Steps” Vaslui, coordonată de prof. Loredana Georgiana Cozma,  au intrat sâmbătă, 4 noiembrie, în competiţie cu tineri ai unor şcoli de coregrafie din Constanţa, Bucureşti, Galaţi, Bacău, Roman, la cea de-a VII a ediţie a Festivalul Internaţional de Teatru, Muzică şi Dans “Neghiniţă” Bacău.

Evoluţia micuţelor vasluience  a reuşit să impresioneze juriul format din Monica Petrica-prim balerină la Opera Naţională Bucureşti, Ligia Delia Grozdan-lector. univ. dr. Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi şi Simona Baicu-profesor coregraf la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu” Bacău. Astfel, la secţiunea “solo contemporan”,  Ina Costinceanu a obţinut notele  9,80 , 9,70 , 9, 80, care au clasat-o pe locul 3,  la secţiunea”balet”, grupul “Happy Steps junior” a obţinut notele  9,90 , 9, 70, 9, 80 şi s-au situat pe locul 3, pe locul 2, cu notele de  10, 10 şi 9,90, s-a situat grupul “Happy Steps senior”, la secţiunea “balet”, locul 2 a fost câştigat de grupul “Next Star”, la secţiunea “dans rusesc”, care a obţinut din partea juriului  9,90 , 9,90 , 9,90, iar “Happy Steps”, a obţinut locul 3 la secţiunea “dans contemporan”, cu  9,80 , 9, 80 , 9, 80.

După multe ore de așteptare, după multe emoții şi peripeții, noi, Şcoala de Dans “Happy Steps”,  cu o activitate de două ore pe săptămână, am reușit sa fim pe podium la acest concurs cu un grad de dificultate ridicat, unde 90% din participanți au venit de la clase de coregrafie ale unor colegii de artă.  Le mulţumesc parinților pentru încredere şi susținere, şi sper ca în viitor sa rămânem tot pe podium, pentru că acolo ne este locul!”, a spus prof. Loredana Georgiana Cozma.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.