Tragedie în Bârlad. A ars de viu în casă

  Un bărbat de 64 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un incendiu produs la un apartament din municipiul Bârlad.     

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11.12, un locatar al blocului D11 de pe strada Vasile Pârvan din municipiul Bârlad,  anunța în  dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J.,  că dintr-un apartament situat la etajul IV al blocului iese mult fum, iar  în interiorul acestuia este posibil să se afle şi  proprietarul apartamentului.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale, dintre care una de lucru cu apă şi spumă şi una de prim ajutor medical, cu nouă subofițeri, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad.  Ajunşi la fața locului, pompierii militari au pătruns în interiorul apartamentului inundat cu fum,  unde,  în dormitorul acestuia l-au găsit  pe proprietarul apartamentului, aflat  în stop cardio-respirator. Acesta a fost evacuat  imediat iar  paramedicii care încadrează ambulanţa SMURD au început manevrele specifice de resuscitare, acestea fiind continuate ulterior de către echipajul medical cu medic de la Stația de Ambulanța Bârlad.  În  cele din urmă personalul medical a fost nevoit să declare decesul bărbatului,  în vârstă  de 64 ani.

În urma incendiului, au fost distruse bunurile din dormitor: o canapea, un scaun şi diferite textile.   Incendiul, ce se manifesta mocnit la sosirea pompierilor, a fost produs cel mai probabil de lăsarea  nesupravegheată a unei lumânări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.