Happy Steps: Au zâmbit, au dansat şi au donat! (galerie foto)

Duminică, 18 iunie, elevii  Şcolii de dans Happy Steps din Vaslui, Huşi şi Bârlad  au urcat pe scena Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui, într-un spectacol plin de ritm, graţie şi culoare, în care componenta artistică a fost dublată de cea caritabilă. La manifestarea, intitulată  generic “Zâmbeşte, dansează, donează!”, au participat şi copiii De la Centrul de Zi, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 1, structură din cadrul DGASPC Vaslui, care, în final, sunt beneficiarii jucăriilor donate în cadrul spectacolului.

Alături de prof. Loredana Georgiana Cozma, pe scenă au urcat, rând pe rând,  peste o sută de micuţi talentaţi, din cele trei oraşe. Fie că au dansat, dans de caracter, dans contemporan sau  dans sportiv,  toţi au dat dovadă de graţie şi talent.  Dansurile de grup a fost completat de un solo al Inei Constânceanu, dar şi de un duet susţinut de Ina Constânceanu şi Briana Corlăţan. Copiii de la Centrul de Zi au demonstrat că, deşi la dans se pricep mai puţin, ştiu să cânte. Iar aplauzele publicului au fost la fel de intense ca şi cele oferite dansatorilor.

Carmen Preutu, psiholog al Centrului, le-a mulţumit celor prezenţi pentru darurile oferite, exprimânduţşi speranţa că acesta va fi începutul unei lungi şi frumoase colaborări între cele două instituţii.

“Şcoala de dans Happy Steps organizează două mari spectacole în fiecare anŞ unul în decembrie , în preajma cRîciunului, altul în iunie, luna în care se sărbătoreşte Yiua Copilului. Este un prilej pentru părinţi de a-şi vedea copiii evolând la scenă deschisă, dar  ne-am gândit şi că poate fi o bună ocazie ca, împreună, să facem o bucurie şi altor copii. Mulţumesc tuturor celor care au participat la acest spectacol, celor care au donat jucării şi, nu în ultimul rând, Primăriei Vaslui şi Casei de Cultură Vaslui”, ne-a spus prof.  Loredana Georgiana Cozma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.