Haideți să-l salvăm pe Andrei! Un tânăr de 19 ani din Vutcani depinde de noi!

Numele meu este Bulgaru Andrei-Stefan in vârsta de 19 ani și sunt student la USV-Iasi specializarea Controlul și Expertiza Produselor Alimentare! In urma cu 7 luni ma simteam normal ca toată lumea pana când a aparaut o mică durere la maxilar.. am crezut ca totul vine de la un molar de minte ce dădea sa iasă, nu m am panicat am început sa iau calmante pentru a opri durerea pana când a devenit o durere insuportabila.

Am hotărât sa merg la dentist unde acolo mi a spus ca acel molar nu poate ieși și trebuie ajutat puțin cu o incizie.. am acceptat procedura și am făcut incizia după câteva zile s a format o infecție și am ajuns la urgente la Spitalul Clinic Sfântul Spiridon din Iasi unde acolo mi s a spus ca acel molar nu va ieși niciodată pentru ca nu poate! Prin intervenție chirurgicală molarul a fost extras și după o perioada de doua săptămâni și câteva zile am fost externat și trimis acasa! Am ajuns acasa durerile insuportabile au reapărut și iar am ajuns la urgente.. unde acolo mi s-a luat o biopsie din valul palatin, rezultatul acesteia fiind cancer.. cancer limfatic mai exact limfom non-hodking tumora Burkit, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv, am pus 4 secvențe de chimioterapie unde rezultatul acestora a fost nefavorabil. Am hotărât sa merg sa lupt mergând spre o clinica din Turcia unde șansele mele de recuperare sunt favorabile acolo mi s a spus ca in 3-4 luni de zile voi pune 4 secvențe de chimioterapie, radioterapie si la final voi efectua transplantul de celule stem!

Costurile pentru acest tratament sunt de 60 de mii de euro cu mult peste veniturile familiei mele!Am nevoie de ajutorul vostru pentru a urgenta situația.. oferindu-mi o noua șansa la viața, orice sprijin cât de puțin contează și tin sa va mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit!

Ma puteți ajuta donând in următoarele conturi bancare:

Titular: ANDREI BULGARU

IBAN: RO44RZBR0000060023749954

Valuta: EUR

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Titular: ANDREI BULGARU

IBAN: RO14RZBR0000060023048893

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU