(Galerie foto) Sute de copii au fost prezenți la Târgul de Jucării organizat de Ziua Copilului în Copou

Consiliul Județean Vaslui, prin Centrul Cultural Județean, Primăria Vaslui nși Inspectoratul Școlar Județean și-au dat mâna în acest an pentru a sărbători copiii mai frumos ca niciodată. Și nu a lipsit nimic din ingredientele unei adevărate sărbători: muzica, dansul, culoarea, jucăriile și baloanele, concursurile și premiile.

Peste 100 de copii au participat la Crosul Copilăriei, iar una dintre cele mai frumoase alei ale Parcului Copou a fost animată de spiritul lor competițional.

Activități demonstrative ale ISU Vaslui, Inspectoratului Județean de Jandarmerie, Inspectoratul de Poliție Județean, Crucea Roșie Română au atras o mare masă de copii, care au aflat în detaliu tainele acțiunilor specifice organelor de ordine și liniște publică.

Târgul de jucării” e un eveniment care a ajuns la a IX-a ediție. Menirea lui este să scoată copiii din casă și să-i facă să se bucure din toată inima. Ideea ne-a venit după o discuție despre cum am provoca imaginația copiilor de 6-10 ani, adică pe cei din clasele primare.”De-a magazinul” a fost una dintre propuneri și am început să dezvoltăm treptat această idee care inseamnă participarea a peste 1500 de copii cu părinți și bunici.”, a spus Lucian Onciu, directorul Centrului Cultural Județean Vaslui.

One thought on “(Galerie foto) Sute de copii au fost prezenți la Târgul de Jucării organizat de Ziua Copilului în Copou

Comentariile sunt închise.