Doi tineri din Vaslui, reținuți după ce au “prădat” un depozit

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a doi tineri, M. Aurelian, în vârstă de 18 ani și M. Adrian, în vârstă de 26 de ani, ambii domiciliați în municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în seara de 03 iunie 2016, M. Aurelian și M. Adrian au pătruns, fără drept, în incinta unui depozit de construcții din municipiul Vaslui și au sustras bunuri (drujbe, aparat sudură, rotopercutante, bormașini electrice, autofiletantă), în valoare de aproximativ 3000 lei. Ulterior comiterii faptelor, cei doi tineri au transportat bunurile la domiciliul lui M. Aurelian.

M. Aurelian și M. Adrian au fost reținuți de polițiștii de investigații criminale pentru o perioadă de 24 ore și au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Pe numele lui M. Adrian a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile. Față de M. Aurelian a fost dispusă cercetarea în stare de libertate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.