UPDATE! [FOTO] Vasluian implicat într-un grav accident pe Bucium

UPDATE

 “Astăzi, la ora 10:07, în localitatea Poieni, a avut loc un accident auto în care a fost implicată o autocisternă încărcată cu kerosen și un autoturism. La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare grea, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM). În autoturism se afla un bărbat de 25 de ani, încarcerat. După descarcerare, a primit primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Poliția investighează posibilitatea ca în autoturism să mai fi existat o persoană care a părăsit locul accidentului. Precizăm că din autocisternă nu au existat scurgeri de kerosen” a declarat pentru Ziarul de Vaslui, purtător de cuvând al ISU Iași, Maior Bolohan Elena Silvia.

Victima, Marian Rusu, deși se afla într-o mașină cu numere de Brăila, este din Munteni de Sus, județul Vaslui. Cunoștințele acestuia au spus că tânărul își achiziționase mașina doar de câteva zile.

Știri inițială

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în această dimineață între o mașină de lux, condusă de un tânăr vasluian și o autocisternă, în Poieni, comuna Schitu Duca.

Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului marca Audi ar fi pierdut controlul într-o curbă, din cauza  carosabilului acoperit cu zăpadă. În urma impactului, o persoană în vârstă de 25 de ani , pasageră în autoturism, a rămas încarcerată. Victima încarcerată era conștientă și a fost transportată la spital cu multiple fracturi. Șoferul tirului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a scăpat cu câteva contuzii minore, refuzând deplasarea la spital.

Vom reveni cu detalii!

Sursa foto – Florin Tugui (Esti din Iasi daca)

One thought on “UPDATE! [FOTO] Vasluian implicat într-un grav accident pe Bucium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.