Un nou episod de iarnă, cu viscol și ninsori, în județul Vaslui

Ninge în tot județul, fiind depus un strat consistent de zăpadă.Pe toate drumurile naţionale din judeţ şi pe DE 581 se circulă în condiţii de iarnă.

Pe DN 2F, în zona Dragomireşti, din cauza ninsorii abundente, a fost restricţionat accesul autovehiculelor de mare tonaj, existând posibilitatea de a ajunge la Vaslui pe ruta ocolitoare, Dragomirești-Puiești-Bârlad.
”Având în vedere că există posibilitatea ca din cauza zăpezii viscolite să fie închise anumite sectoare de drum din țară, recomandăm să vă informați asupra traseelor pe care le aveți de parcurs și să evitați drumurile greu accesibile. De asemenea, manifestați prudență când mergeți pe stradă, pentru a nu aluneca, îmbrăcați-vă gros și evitați expunerea afară mult timp”, precizează prefectul Eduard-Andrei POPICA.
Secția Drumuri Naționale Bârlad, pompieri militari, polițiștii și jandarmii intervin cu utilaje de deszăpezire, pentru a veni în sprijinul comunităților vizate de fenomenele meteorologice periculoase, prognozate până sâmbătă dimineața.

Condiţiile meteorologice nefavorabile au determinat suspendarea cursurilor şcolare în 3 unităţi de învăţământ din  Vaslui, potrivit informaţiilor furnizate de inspectoratele şcolare judeţene vineri dimineaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.